Kampeerterrein de Abbert

Samen zijn. Samen doen. Samen beleven.
De Abbert brengt het samen!

Speciaal voor de deelnemers en toeschouwers van BMX UEC round 3 & 4  op 29 april-1 mei zijn een aantal van onze velden omgedoopt in BMXcamping.

Je kan je aanmelden door te bellen met 06-21298805 of een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeldt hierbij je naam, volledige adresgegevens, telefoonnummer, email, aankomstdag (vanaf 14u) en vertrekdag (voor 12u), het aantal personen en eventuele honden. De tarieven per nacht voor het BMXweekend bedragen € 20,00 voor een kampeerplaats, € 2,00 per persoon en € 1,50 per hond. Na aanmelding krijg je van ons een bevestiging van de reservering en factuur via de mail toegezonden.

 

Wat zijn de kosten?

De Abbert biedt jouw groep het concept dat je tijdens het verblijf exclusief de beschikking hebt over een aantal voorzieningen zoals je eigen kampeerveld met kampvuurplaats en sanitair. Je kan kiezen uit diverse kampeervelden, waarvan een tweetal ook een groepsaccommodatie hebben.

Naast gebruik van je eigen kampeermiddelen kunnen wij deze ook leveren in de vorm van een slaapwagen of tent. Voor activiteiten is onze multifunctionele ruimte per dagdeel te huur en voor sport en spel kan jouw groep vrij gebruik maken van ons outdoorterrein. Ondersteuning nodig voor leuke activiteiten? De Abbert biedt een aantal arrangementen en levert maatwerk naar wens.

Om jou als organisator zorgen uit handen te nemen kunnen wij je ondersteunen bij de catering. Dit kan zijn van friet en snacks, een heerlijke BBQ tot zelfs een all-inclusive pakket gedurende jullie verblijf.

Meer praktische informatie over jouw verblijf op De Abbert lees je in ons kampeerreglement en in tarieven.