Kampeerterrein de Abbert

Samen zijn. Samen doen. Samen beleven.
De Abbert brengt het samen!

Kampvuur en muziek is al eeuwenlang een gouden combinatie. Lekker staren in het vuur en je mee laten voeren door fijne muziek. Of met zijn allen meezingen met de mooiste ballads…Dit jaar gaan wij op zoek naar de beste kampvuurmuzikant van Nederland!

Muzikanten kunnen zich opgeven voor een van de zeventien voorrondes die op verschillende Natuurkampeerterreinen worden gehouden op zaterdag 28 mei. Per voorronde spelen vijf kandidaten een set van 20 minuten. Een jury, bestaande uit iemand uit de muziekindustrie, de beheerder van het terrein en een kampeerder bepalen aan de hand van een juryrapport wie wint!

De winnaars van elke voorronde gaan door naar de finale op zaterdag 25 juni op GroepsNatuurkampeerterrein De Abbert in Dronten, waar alle zeventien finalisten worden beoordeeld door een deskundige jury.

De winnaar mag zich de Beste Kampvuurmuzikant van Nederland noemen en wint een optreden op het popfestival Welcome To The Village 2016!

 

Wat zijn de kosten?

De Abbert biedt jouw groep het concept dat je tijdens het verblijf exclusief de beschikking hebt over een aantal voorzieningen zoals je eigen kampeerveld met kampvuurplaats en sanitair. Je kan kiezen uit diverse kampeervelden, waarvan een tweetal ook een groepsaccommodatie hebben.

Naast gebruik van je eigen kampeermiddelen kunnen wij deze ook leveren in de vorm van een slaapwagen of tent. Voor activiteiten is onze multifunctionele ruimte per dagdeel te huur en voor sport en spel kan jouw groep vrij gebruik maken van ons outdoorterrein. Ondersteuning nodig voor leuke activiteiten? De Abbert biedt een aantal arrangementen en levert maatwerk naar wens.

Om jou als organisator zorgen uit handen te nemen kunnen wij je ondersteunen bij de catering. Dit kan zijn van friet en snacks, een heerlijke BBQ tot zelfs een all-inclusive pakket gedurende jullie verblijf.

Meer praktische informatie over jouw verblijf op De Abbert lees je in ons kampeerreglement en in tarieven.