Kampeerterrein de Abbert

Samen zijn. Samen doen. Samen beleven.
De Abbert brengt het samen!

Ga je met Pinksteren naar Opwekking in Biddinghuizen en wil je voordelig kamperen in een rustige omgeving, dan ben je van harte welkom op kampeerterrein De Abbert. 

Speciaal voor bezoekers van de Pinksterconferentie hebben wij een aantal ruime kampeervelden beschikbaar.  

Kom op je gemak al vanaf donderdagmiddag je kampeermiddel opzetten en geniet het hele Pinksterweekend van het samenzijn met gelijkgestemden, zowel op het evenemententerrein als ook ’s avonds op de camping bij het kampvuur.

Vanaf De Abbert is het slechts een kleine 10 kilometer naar Opwekking, dus met de auto of de fiets ben je er zo.

Voor dit arrangement kan je je individueel aanmelden, de kosten bedragen € 35,00 per persoon incl. kampeermiddel, gas, elektra, (warm) water en toeristenbelasting.

Voor vragen en/of reserveringen kan je bellen met 06-21298805.

 

 

 

Wat zijn de kosten?

De Abbert biedt jouw groep het concept dat je tijdens het verblijf exclusief de beschikking hebt over een aantal voorzieningen zoals je eigen kampeerveld met kampvuurplaats en sanitair. Je kan kiezen uit diverse kampeervelden, waarvan een tweetal ook een groepsaccommodatie hebben.

Naast gebruik van je eigen kampeermiddelen kunnen wij deze ook leveren in de vorm van een slaapwagen of tent. Voor activiteiten is onze multifunctionele ruimte per dagdeel te huur en voor sport en spel kan jouw groep vrij gebruik maken van ons outdoorterrein. Ondersteuning nodig voor leuke activiteiten? De Abbert biedt een aantal arrangementen en levert maatwerk naar wens.

Om jou als organisator zorgen uit handen te nemen kunnen wij je ondersteunen bij de catering. Dit kan zijn van friet en snacks, een heerlijke BBQ tot zelfs een all-inclusive pakket gedurende jullie verblijf.

Meer praktische informatie over jouw verblijf op De Abbert lees je in ons kampeerreglement en in tarieven.