Kampeerterrein de Abbert

Samen zijn. Samen doen. Samen beleven.
De Abbert brengt het samen!

 

Op zaterdag 25 juni wordt door Stichting De Groene Koepel op GroepsNatuurkampeerterrein De Abbert in Dronten de finale van “De Beste Kampvuurmuzikant van Nederland” georganiseerd.

 

 

Op zaterdag 28 mei jl. vonden verspreid over dertien Natuurkampeerterreinen de voorrondes. Zo’n zeventig muzikanten lieten zich met eigen werk of geslaagde covers van hun beste kant zien en deden een gooi naar een plaatsje in de finale.

 

Ieder kreeg twintig minuten om het publiek te ontroeren of juist helemaal uit zijn dak te laten gaan. Een jury, bestaande uit mensen uit de (lokale) muziekindustrie of gelieerd aan het Natuurkampeerterrein, had aan het eind van de avond de moeilijke taak een winnaar uit de kiezen.

Uiteindelijk zijn de volgende muzikanten als winnaars uit de bus gekomen: Lars Koehoorn uit Winschoten, Chez Streets uit Venlo, These People uit Nijmegen, Sven Reus uit Hoogkarspel, SOLOF uit Domburg, Moon Spark uit Barneveld, Mr. Allegaartje & Friends uit Ede, De Rocking Waldo’s uit Deventer, WahRho uit Rotterdam, Wouter van der Wal uit Jorwerd, Scott & Young uit Zwolle, Thijs Augusteijn uit Leeuwarden en Esther Croez & The Ragged Roosters uit Barneveld. Vanwege het uitvallen van de voorronde in Dronten is een wildcard voor de finale uitgedeeld aan Los Hermanos uit Hilversum.  

 

Deze veertien finalisten spelen aanstaande zaterdag de sterren van de hemel rondom diverse kampvuren in een sfeervolle, bosrijke omgeving. De winnaar van de finale mag optreden op het popfestival Welcome to the Village van 15 t/m 17 juli bij Leeuwarden.  

 

Wil je de finale bijwonen? Je bent van harte welkom, meld je wel even aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De entree is gratis. Blijven kamperen is ook mogelijk, tegen een klein tarief. Het aantal plaatsen is beperkt. Kijk voor meer informatie en aanmelden op www.debestekampvuurmuzikant.nl.

 

Wat zijn de kosten?

De Abbert biedt jouw groep het concept dat je tijdens het verblijf exclusief de beschikking hebt over een aantal voorzieningen zoals je eigen kampeerveld met kampvuurplaats en sanitair. Je kan kiezen uit diverse kampeervelden, waarvan een tweetal ook een groepsaccommodatie hebben.

Naast gebruik van je eigen kampeermiddelen kunnen wij deze ook leveren in de vorm van een slaapwagen of tent. Voor activiteiten is onze multifunctionele ruimte per dagdeel te huur en voor sport en spel kan jouw groep vrij gebruik maken van ons outdoorterrein. Ondersteuning nodig voor leuke activiteiten? De Abbert biedt een aantal arrangementen en levert maatwerk naar wens.

Om jou als organisator zorgen uit handen te nemen kunnen wij je ondersteunen bij de catering. Dit kan zijn van friet en snacks, een heerlijke BBQ tot zelfs een all-inclusive pakket gedurende jullie verblijf.

Meer praktische informatie over jouw verblijf op De Abbert lees je in ons kampeerreglement en in tarieven.