Kampeerterrein de Abbert

Samen zijn. Samen doen. Samen beleven.
De Abbert brengt het samen!

Voor bruidsparen die geen feest in een afgehuurd zaaltje willen waarbij tegen sluitingstijd nog een kopje koffie wordt geserveerd zijn er legio andere mogelijkheden. Zo is er duidelijke een trend zichtbaar van stelletjes die in de natuur willen trouwen en gezellig samen met hun gasten er een heel kampeerweekend van maken. Groepskamperen! De mogelijkheid om een bruiloft te vieren en aansluitend te kamperen bestond al op De Abbert, maar sinds kort is het ook mogelijk om daadwerkelijk door een ambtenaar van de burgerlijke stand buiten in de natuur op het kampeerterrein getrouwd te worden.

Dus alles op één locatie, eerst het ja-woord, aansluitend lekker eten van de cateraar, muziekje, dansen in het gras, en tot in de late uurtjes bij het kampvuur kletsen. En dan na een nachtje lekker slapen de volgende dag nog lekker relaxed nagenieten met je familie en vrienden van die prachtige dag.   

Wat zijn de kosten?

De Abbert biedt jouw groep het concept dat je tijdens het verblijf exclusief de beschikking hebt over een aantal voorzieningen zoals je eigen kampeerveld met kampvuurplaats en sanitair. Je kan kiezen uit diverse kampeervelden, waarvan een tweetal ook een groepsaccommodatie hebben.

Naast gebruik van je eigen kampeermiddelen kunnen wij deze ook leveren in de vorm van een slaapwagen of tent. Voor activiteiten is onze multifunctionele ruimte per dagdeel te huur en voor sport en spel kan jouw groep vrij gebruik maken van ons outdoorterrein. Ondersteuning nodig voor leuke activiteiten? De Abbert biedt een aantal arrangementen en levert maatwerk naar wens.

Om jou als organisator zorgen uit handen te nemen kunnen wij je ondersteunen bij de catering. Dit kan zijn van friet en snacks, een heerlijke BBQ tot zelfs een all-inclusive pakket gedurende jullie verblijf.

Meer praktische informatie over jouw verblijf op De Abbert lees je in ons kampeerreglement en in tarieven.