Kampeerterrein de Abbert

Samen zijn. Samen doen. Samen beleven.
De Abbert brengt het samen!

Graag nodigen wij u uit voor de opening van de cultuurhistorische wandelroute door het Abbertbos op zaterdag 15 april.

Het gebied rondom ons kampeerterrein ´groepskamperen De Abbert´ heeft historisch gezien veel moois te vertellen.

Met de ontwikkeling van deze 5 kilometer lange route bieden wij iedereen de mogelijkheid in de geschiedenis van deze plek te duiken.

De route vertelt natuurlijk over de inpoldering maar ook over sabeltandtijgers in de prehistorie, Romeinen en het Woud van Ongenade.

 

Bent u benieuwd naar de rijke historie in de jonge polder, de mooie route door het bos en andere activiteiten?

Kom dan zaterdag 15 april om 14.00 uur naar het startpunt van de route. Deze is te vinden op de parkeerplaats aan de Stobbenweg te Dronten, gelegen tussen huisnummers 12 en 18.

Hier wacht u een gratis exemplaar van de wandeling en kunt u genieten van een lekkere kom soep van het kampvuur. Voor de kinderen is er een speciale activiteit in het bos met een lekkere verrassing.

 

Programma:

14.00 u                    – start programma met welkomstwoord, korte toespraken en openingshandeling

vanaf 14.30 u           – gezamenlijke wandeling (deel van de route)

                             - kinderactiviteit met boswachter

                             - sportieve activiteit voor oudere kinderen en volwassenen

 

                    - kampvuursoep, hapje en drankje 

Wat zijn de kosten?

De Abbert biedt jouw groep het concept dat je tijdens het verblijf exclusief de beschikking hebt over een aantal voorzieningen zoals je eigen kampeerveld met kampvuurplaats en sanitair. Je kan kiezen uit diverse kampeervelden, waarvan een tweetal ook een groepsaccommodatie hebben.

Naast gebruik van je eigen kampeermiddelen kunnen wij deze ook leveren in de vorm van een slaapwagen of tent. Voor activiteiten is onze multifunctionele ruimte per dagdeel te huur en voor sport en spel kan jouw groep vrij gebruik maken van ons outdoorterrein. Ondersteuning nodig voor leuke activiteiten? De Abbert biedt een aantal arrangementen en levert maatwerk naar wens.

Om jou als organisator zorgen uit handen te nemen kunnen wij je ondersteunen bij de catering. Dit kan zijn van friet en snacks, een heerlijke BBQ tot zelfs een all-inclusive pakket gedurende jullie verblijf.

Meer praktische informatie over jouw verblijf op De Abbert lees je in ons kampeerreglement en in tarieven.