Kampeerterrein de Abbert

Samen zijn. Samen doen. Samen beleven.
De Abbert brengt het samen!

Het Reve-Abbertbos ligt in een gebied dat verschillende malen grote veranderingen heeft ondergaan.

Cultuurhistorische wandelroute wordt voorjaar 2016 geopend: Met de financiële ondersteuning van de gemeente Dronten en Het Streekfonds Flevoland en in samenwerking met Staatsbosbeheer hebben wij van kampeerterrein De Abbert een wandelroute met informatie over de cultuurhistorische waarde van het gebied uitgezet en ingericht. Het Reve-Abbertbos ligt in een gebied dat verschillende malen grote veranderingen heeft ondergaan. Het landschap veranderde voortdurend, van land naar ijs, van ijs naar meer, van meer naar zee en van zee naar land. Deze route gaat langs plekken die herinneren aan deze perioden in de geschiedenis van de polder, van de prehistorie tot nu. Activeer de button Cultuurhistorie De Abbert voor de route en informatie. De route wordt in het voorjaar van 2016 geopend.

Wat zijn de kosten?

De Abbert biedt jouw groep het concept dat je tijdens het verblijf exclusief de beschikking hebt over een aantal voorzieningen zoals je eigen kampeerveld met kampvuurplaats en sanitair. Je kan kiezen uit diverse kampeervelden, waarvan een tweetal ook een groepsaccommodatie hebben.

Naast gebruik van je eigen kampeermiddelen kunnen wij deze ook leveren in de vorm van een slaapwagen of tent. Voor activiteiten is onze multifunctionele ruimte per dagdeel te huur en voor sport en spel kan jouw groep vrij gebruik maken van ons outdoorterrein. Ondersteuning nodig voor leuke activiteiten? De Abbert biedt een aantal arrangementen en levert maatwerk naar wens.

Om jou als organisator zorgen uit handen te nemen kunnen wij je ondersteunen bij de catering. Dit kan zijn van friet en snacks, een heerlijke BBQ tot zelfs een all-inclusive pakket gedurende jullie verblijf.

Meer praktische informatie over jouw verblijf op De Abbert lees je in ons kampeerreglement en in tarieven.