Kampeerterrein de Abbert

Samen zijn. Samen doen. Samen beleven.
De Abbert brengt het samen!

Voor ons groepskampeerterrein zijn wij voor seizoen 2018 op zoek naar een assistent-beheerder/-beheerdersduo. De werkzaamheden zullen o.a. bestaan uit ontvangst van de gasten, maaien van kampeervelden, toezicht houden en lichte schoonmaakwerkzaamheden.

Wat wij vragen:
Kampeerders die gastvrij, flexibel en zelfstandig zijn;
In het bezit van een eigen caravan of camper;
Gevoel voor service hebben en over goede communicatieve vaardigheden beschikken;
Over probleemoplossend vermogen en technische handigheid beschikken;
Beschikbaar zijn van mei tot half juli, half juli tot oktober of beide periodes .

Wat wij bieden:
Een kampeerplaats in een mooie bosrijke omgeving, centraal in Nederland;
Een passende vergoeding voor uw afwisselende werkzaamheden;
Veel vrije tijd, werktijden zijn over het algemeen flexibel in te delen;
Een combinatie van rust en gezelligheid. 

Uw sollicitatie kunt u sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voor meer informatie over de functie kunt u mailen of bellen met telefoonnummer 06-21298805.

Wat zijn de kosten?

De Abbert biedt jouw groep het concept dat je tijdens het verblijf exclusief de beschikking hebt over een aantal voorzieningen zoals je eigen kampeerveld met kampvuurplaats en sanitair. Je kan kiezen uit diverse kampeervelden, waarvan een tweetal ook een groepsaccommodatie hebben.

Naast gebruik van je eigen kampeermiddelen kunnen wij deze ook leveren in de vorm van een slaapwagen of tent. Voor activiteiten is onze multifunctionele ruimte per dagdeel te huur en voor sport en spel kan jouw groep vrij gebruik maken van ons outdoorterrein. Ondersteuning nodig voor leuke activiteiten? De Abbert biedt een aantal arrangementen en levert maatwerk naar wens.

Om jou als organisator zorgen uit handen te nemen kunnen wij je ondersteunen bij de catering. Dit kan zijn van friet en snacks, een heerlijke BBQ tot zelfs een all-inclusive pakket gedurende jullie verblijf.

Meer praktische informatie over jouw verblijf op De Abbert lees je in ons kampeerreglement en in tarieven.