Kampeerterrein de Abbert

Samen zijn. Samen doen. Samen beleven.
De Abbert brengt het samen!

Door gebruik te maken van onze website laat u bepaalde persoonsgegevens bij ons achter. Dit kunnen actief verstrekte gegevens zijn die u zelf invult op de website, maar ook passief verstrekte gegevens die bij het surfen automatisch worden opgeslagen. Met ingang van 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensberscherming van toepassing. Wij hebben een privacyverklaring opgesteld waarin u kunt lezen hoe wij met uw persoonlijke gegevens omgaan. De privacyverklaring is te vinden op onze pagina "contact&reserveren"

Wat zijn de kosten?

De Abbert biedt jouw groep het concept dat je tijdens het verblijf exclusief de beschikking hebt over een aantal voorzieningen zoals je eigen kampeerveld met kampvuurplaats en sanitair. Je kan kiezen uit diverse kampeervelden, waarvan een tweetal ook een groepsaccommodatie hebben.

Naast gebruik van je eigen kampeermiddelen kunnen wij deze ook leveren in de vorm van een slaapwagen of tent. Voor activiteiten is onze multifunctionele ruimte per dagdeel te huur en voor sport en spel kan jouw groep vrij gebruik maken van ons outdoorterrein. Ondersteuning nodig voor leuke activiteiten? De Abbert biedt een aantal arrangementen en levert maatwerk naar wens.

Om jou als organisator zorgen uit handen te nemen kunnen wij je ondersteunen bij de catering. Dit kan zijn van friet en snacks, een heerlijke BBQ tot zelfs een all-inclusive pakket gedurende jullie verblijf.

Meer praktische informatie over jouw verblijf op De Abbert lees je in ons kampeerreglement en in tarieven.