Kampeerterrein de Abbert

Samen zijn. Samen doen. Samen beleven.
De Abbert brengt het samen!

Deze week is onze nieuwe website gelanceerd.

Nieuwe website: deze week is onze nieuwe website gelanceerd. De site bevat veel praktische informatie zodat de organisatoren van een groepsevenement eenvoudig kunnen beoordelen of de faciliteiten van De Abbert aansluiten op de wensen. De indeling is gemaakt naar onze slogan Samen zijn, Samen doen en Samen beleven. Uiteraard blijft ons persoonlijke contact en ondersteuning op maat beschikbaar. Ook de techniek is vernieuwd waardoor de site geschikt is voor alle schermformaten.

Wat zijn de kosten?

De Abbert biedt jouw groep het concept dat je tijdens het verblijf exclusief de beschikking hebt over een aantal voorzieningen zoals je eigen kampeerveld met kampvuurplaats en sanitair. Je kan kiezen uit diverse kampeervelden, waarvan een tweetal ook een groepsaccommodatie hebben.

Naast gebruik van je eigen kampeermiddelen kunnen wij deze ook leveren in de vorm van een slaapwagen of tent. Voor activiteiten is onze multifunctionele ruimte per dagdeel te huur en voor sport en spel kan jouw groep vrij gebruik maken van ons outdoorterrein. Ondersteuning nodig voor leuke activiteiten? De Abbert biedt een aantal arrangementen en levert maatwerk naar wens.

Om jou als organisator zorgen uit handen te nemen kunnen wij je ondersteunen bij de catering. Dit kan zijn van friet en snacks, een heerlijke BBQ tot zelfs een all-inclusive pakket gedurende jullie verblijf.

Meer praktische informatie over jouw verblijf op De Abbert lees je in ons kampeerreglement en in tarieven.