Kampeerterrein de Abbert

Samen zijn. Samen doen. Samen beleven.
De Abbert brengt het samen!

Voor gasten van kampeerterrein De Abbert is vanaf kampeerseizoen 2016 het kampvuurverhaal ‘De legende van de verdronken scheepsjongen’ met bijhorende belevingsroute beschikbaar.

Belevingsroute De Abbert. Voor gasten van kampeerterrein De Abbert is vanaf kampeerseizoen 2016 het kampvuurverhaal ‘De legende van de verdronken scheepsjongen’ met bijhorende belevingsroute beschikbaar. De legende speelt zich 700 jaar geleden af, toen op deze plek geen bos maar zee, de Zuiderzee was. Het verhaal voor bij het kampvuur geeft beleving aan de bijbehorende tocht door het Abbertbos. Routebeschrijving en opdrachten maken van het geheel een ware belevingsroute met de legende van de verdronken scheepsjongen als ‘waar’ avontuur. Deze activiteit is speciaal geschikt voor kinderen in de leeftijd van 6 tot 12 jaar.

Wat zijn de kosten?

De Abbert biedt jouw groep het concept dat je tijdens het verblijf exclusief de beschikking hebt over een aantal voorzieningen zoals je eigen kampeerveld met kampvuurplaats en sanitair. Je kan kiezen uit diverse kampeervelden, waarvan een tweetal ook een groepsaccommodatie hebben.

Naast gebruik van je eigen kampeermiddelen kunnen wij deze ook leveren in de vorm van een slaapwagen of tent. Voor activiteiten is onze multifunctionele ruimte per dagdeel te huur en voor sport en spel kan jouw groep vrij gebruik maken van ons outdoorterrein. Ondersteuning nodig voor leuke activiteiten? De Abbert biedt een aantal arrangementen en levert maatwerk naar wens.

Om jou als organisator zorgen uit handen te nemen kunnen wij je ondersteunen bij de catering. Dit kan zijn van friet en snacks, een heerlijke BBQ tot zelfs een all-inclusive pakket gedurende jullie verblijf.

Meer praktische informatie over jouw verblijf op De Abbert lees je in ons kampeerreglement en in tarieven.