Kampeerterrein de Abbert

Samen zijn. Samen doen. Samen beleven.
De Abbert brengt het samen!

 

UPDATE 15-6-2020

Met ingang van vandaag mogen alle sanitaire voorzieningen weer geopend zijn, verder zijn alle landelijke richtlijnen van het rivm/overheid bij ons natuurlijk ook van toepassing, zie ook https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19

UPDATE 22-5-2020

Op vrijdag 22 mei heeft de Veiligheidsregio het gebruik van toiletten in de sanitairgebouwen weer vrij gegeven. Daarnaast is het vanaf 1 juni weer toegestaan met een ongelimiteerd aantal personen in de buitenlucht te verblijven (geen vergunningsplichtige evenementen). Vanaf deze datum kan je dus weer met je groep komen kamperen, echter zijn de douches vooralsnog tot 1 juli gesloten. Wel dien je je ook op ons kampeerterrein te houden aan de rivm maatregelen zoals oa. de 1,5 meter afstand bewaren indien je niet tot hetzelfde huishouden behoort.

UPDATE 7-5-2020

Op woensdagavond 6 mei heeft minister-president Rutte in de persconferentie aangegeven dat de gemeenschappelijke wc’s en douches op de campings en vakantieparken weer open mogen vanaf 1 juli.
Daarnaast heeft hij ook aangegeven dat het onmogelijk is om met centrale besluiten alles te regelen en dat het samen mogelijk is om tot praktische oplossingen te komen. Deze nieuwe fase vraagt volgens Rutte om samenwerking, onder andere met gemeenten en veiligheidsregio’s, die ervoor moeten zorgen dat de situatie  in bepaalde gebieden beheersbaar blijft. Daarbij zal in veel gevallen maatwerk nodig zijn.

Wij zijn momenteel met de gemeente Dronten in gesprek over een mogelijke eerdere opening dan 1 juli aanstaande van onze sanitairgebouwen. Enerzijds omdat wij denken dat de veiligheid van onze gasten en de 1,5 meter afstand gegarandeerd kunnen worden, hier is al een protocol voor opgesteld. De meeste van onze sanitairgebouwen hebben namelijk geen gemeenschappelijke ruimtes, alle toiletten en douches zijn van buiten af toegankelijk. Er mogen binnenkort diverse bedrijven/sectoren open waarbij, met inachtneming van overige maatregelen, ook van de toiletten gebruik gemaakt mag worden, denk hierbij aan zwembaden, pretparken, dierentuinen, horeca.
Anderzijds omdat wij denken dat de stelregel van 1 juli is aangehouden vanuit het idee dat dan het hoogseizoen voor recreatiebedrijven begint, dus dat bedrijven economisch gezien niet veel hinder ondervinden van de langere sluiting tot 1 juli. Bij ons is dit echter niet het geval, ons hoogseizoen is namelijk nu, op dit moment. De financiële gevolgen van de coronacrisis zijn dan ook groot.

We vragen je om begrip en geduld omdat we nog geen toezeggingen kunnen doen over de status van je reservering. Zodra wij meer duidelijkheid vanuit de gemeente Dronten of Veiligheidsregio Flevoland hebben melden we dit op deze webpagina, zie verder ook onderstaande informatie.

 

Contact
Mocht je binnenkort bij ons verblijven dan kunnen wij ons voorstellen dat je veel vragen hebt n.a.v. het Covid-19 virus. Wij proberen iedereen zo goed mogelijk te woord te staan en/of vragen te beantwoorden. Wij vragen dan ook je begrip indien wij wat minder goed bereikbaar zijn of de reactie wat langer op zich laten wachten.

Verblijf 

Verblijf tot 20 mei 2020
Er zijn overheidsmaatregelen van kracht om de verspreiding van covid-19 te beperken. Campings mogen geopend zijn, maar middels een noodverordening van de Veiligheidsregio Flevoland is bepaald dat gezamenlijke sanitairgebouwen gesloten moeten zijn. Met eigen sanitaire voorzieningen en inachtneming van de gebruikelijke regels zoals handen wassen en 1,5 meter afstand bewaren, mag er wel gekampeerd worden. Wij houden ons kampeerterrein tot 20 mei gesloten. Als je een reservering voor 20 mei hebt nemen wij contact op om  te kijken naar de mogelijkheden, bv het omboeken van je reservering naar een andere datum. Dit betreft ook vergunningsplichtige evenementen die tot 1 september niet meer plaats mogen vinden.

Verblijf vanaf 20 mei - 1 juli 2020
Zie hiervoor bovenstaande informatie in de update van 7-5-2020 waarin wordt aangegeven dat we in overleg met de gemeente Dronten zijn.

Verblijf  vanaf 1 juli 2020
Heb je een reservering gemaakt vanaf 1 juli dan gaat deze (vooralsnog) gewoon door. Op dit moment zijn er géén maatregelen bekend die je zouden beletten om op ons kampeerterrein te verblijven. Wil je toch annuleren dan gelden hiervoor de reguliere annuleringsvoorwaarden uit het kampeerreglement. Deze is verstrekt bij de reserveringsbevestiging en is ook te vinden in het groene downloadmenu aan de rechterzijde. 

Medewerking

In deze, voor iedereen, onzekere tijden vragen wij je om begrip en medewerking. Als je een reservering bij ons hebt staan, en dus een overeenkomst met ons bent aangegaan, vragen we je juist nu om je betalingsverplichtingen na te komen. Ook al is misschien nog onzeker of je kunt komen kamperen. Indien van toepassing kom je in aanmerking voor het omboeken van je reservering of restitutie van je geld, maar door je betalingsverplichtingen op dit moment na te komen zoals volgens onze overeenkomst is vastgesteld, zorg je er voor dat de continuïteit van ons bedrijf gewaarborgd blijft. 

We wensen jou en je naasten veel gezondheid toe. 

Kampeerterrein De Abbert 4.2 / 5 - 71 beoordelingen