Kampeerterrein de Abbert

Samen zijn. Samen doen. Samen beleven.
De Abbert brengt het samen!

Evenemententerrein Kampen

Zoek je naar een geschikt evenemententerrein in Kampen? Op kampeerterrein De Abbert beschik je over een eigen kampeerveld, eigen sanitair en groepsgebouw. Daarnaast kun je ook gebruik maken van je eigen kampvuurplaats. De Abbert is gevestigd in de bossen achter het Drontermeer, tussen Kampen en Elburg. Je krijgt van ons de ruimte om met je vrienden of familie op ons groepsterrein te verblijven. Wil je graag groepskamperen of op schoolkamp in Flevoland? Voor een evenemententerrein nabij Kampen neem je contact op met De Abbert!

Groepscamping met activiteiten

Ons evenemententerrein nabij Kampen is ideaal voor een vader-kind weekend. Naast het samen zijn is er ook genoeg samen te doen. Op onze groepsveld is voldoende ruimte voor activiteiten zoals een speurtocht, wandelroute, meerkamp, spelactiviteiten en creatieve workshops. Daarnaast kun je ook lekker eten op de camping met onder andere een volledig aangeklede barbecue met snacks. Het evenemententerrein nabij Kampen heeft dus voldoende mogelijkheden voor jouw groep. Bekijk hier al onze activiteiten.

Evenemententerrein in Kampen en omgeving

Ons evenemententerrein nabij Kampen ligt in een mooie beboste omgeving. In de afgelopen jaren zijn al veel groepen je voorgegaan. Veel van deze groepen blijven jaarlijks terugkeren voor verschillende evenementen. Qua evenementen kun je denken aan een familie- en vrienden weekend, zomerkamp, verenigingsweekend, bruiloft, bedrijfsuitje of schoolkamp in Kampen. Twijfel je of De Abbert voor jouw groep wel geschikt is? Neem vrijblijvend telefonisch contact op voor meer informatie: +31 (0)6 21 2988 05. Wij heten je graag van harte welkom op ons evenemententerrein nabij Kampen. 

Contactinformatie

Wil je graag een weekend doorbrengen op een groepsveld? Boek dan ons evenemententerrein nabij Kampen voor een onvergetelijk weekend. Je kan het zo rustig of actief maken als je zelf wil, er zijn voldoende mogelijkheden op onze groepscamping. Lees ook meer over onze tarieven. Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen via: +31 (0)6 21 2988 05. Meer informatie over ons evenemententerrein nabij Kampen kun je ook via de mail verkrijgen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Kampeerterrein De Abbert 4.2 / 5 - 71 beoordelingen