Kampeerterrein de Abbert

Samen zijn. Samen doen. Samen beleven.
De Abbert brengt het samen!

Kamplocatie

Iedereen is uniek, dus waarom zou iedere kamplocatie hetzelfde zijn? Bij Kampeerterrein De Abbert is er ruimte voor grote en kleine kampeergroepen. Ben je op zoek naar een unieke kampeerbeleving met enorm veel activiteiten en op een kamplocatie in een prachtige omgeving? Dan ben je bij Kampeerterrein De Abbert aan het juiste adres!

Neem contact op!

Activiteiten op de kamplocatie

Jij bepaalt hoe je je tijd indeelt. Dat is hetgene dat Kampeerterrein De Abbert aan haar gasten wilt meegeven. Het doel van de kamplocatie is om de gasten met een lach op het gezicht te zien vertrekken. Samen met de organisator van het kamperen wordt er invulling gegeven aan jullie verblijf op de kamplocatie. Er kunnen onder andere groepsactiviteiten of een catering worden geregeld. Wil je het liever zelf regelen? Ook dat is geen probleem. De deur staat altijd open om mee te denken over de activiteiten. Het doel is om de gasten een zo fijn mogelijk verblijf te geven! Je kunt op de kamplocatie de volgende activiteiten boeken: Zeskampspellen Wandelen Lowland games Shooting Experience Pubquiz Expeditie Robinson Levend Stratego Levend Bingo Zwemmen in het Drontermeer Wil je er liever ergens naartoe? In de buurt zijn genoeg andere activiteiten te doen. Ontdek de gezellige steden Elburg, Kampen en Zwolle. Allen liggen ze op een steenworp afstand van de kamplocatie. Wil je meer actie? De pretparken Walibi, Dolfinarium en Aviodrome liggen allen in de buurt. Ben je op zoek naar rust? In de gehele omgeving zijn vele natuurparken te vinden. Er is voor iedereen iets leuks te doen!

Iedereen een eigen plek

Iedere groep heeft een eigen plek op de kamplocatie. Elke plek op de kamplocatie is voorzien van eigen sanitaire voorzieningen en een kampvuurplaats. Daarnaast kun je tafels, slaapwagens en spellen huren. Je hoeft je geen zorgen te maken over eten en drinken. Je kunt namelijk eenvoudig een catering voor ontbijt, lunch en/of diner bestellen. Er zijn op aanvraag ook speciale all-in arrangementen te boeken. Er wordt alles aan gedaan om jullie verblijf zo eenvoudig mogelijk te maken!

Mogelijkheden op de kamplocatie

Er zijn je in de afgelopen jaren al vele groepen voorgegaan. Diverse groepen hebben een mooie tijd gehad op kamplocatie De Abbert. Er zijn veel verschillende samenstellingen mogelijk. Zo kun je onder andere een schoolkamp, een familieweekend, een kerk weekend, een zomerkamp, een kinderfeestje, een bedrijfsuitje of een ander kleinschalig evenement bij de kamplocatie houden.

Kom kamperen bij De Abbert!

Kom gezellig kamperen op de kamplocatie Kampeerterrein De Abbert. Voor informatie over de beschikbaarheid, boekingen of over een kijkje op de kamplocatie kunt u contact opnemen via het telefoonnummer +31 (0)6 21 2988 05 of via het contactformulier op de website. Je hebt altijd binnen 48 uur bericht terug. Dus waar wacht je nog op, kom kamperen bij De Abbert!

Kampeerterrein De Abbert 4.2 / 5 - 71 beoordelingen