Kampeerterrein de Abbert

Samen zijn. Samen doen. Samen beleven.
De Abbert brengt het samen!

Kampterrein

Bent u op zoek naar een kampterrein om met school of groep te kamperen? Kampeerterrein de Abbert biedt de ideale plek om te verblijven! Wij hebben een groot terrein waar je met een groep de leukste activiteiten kan organiseren. We zijn te vinden in een bosrijk gebied met meerdere velden om op te kamperen. Alle voorzieningen zijn aanwezig voor een geslaagde tijd! Dit is perfect voor onder andere een schoolkamp!

De mogelijkheden op het terrein

Kampeerterrein de Abbert biedt jou met jouw groep vele mogelijkheden op het kampterrein. Bij ons kom je samen op een plek waar je kan kamperen, activiteiten kan doen en daarnaast ook tot rust kan komen. Op ons kampterrein krijg je je eigen kampeerplek waar je toch het gevoel hebt van samen zijn. Ieder kampeerveld heeft zijn eigen voorzieningen en kan ook gebruikt worden als groepsaccomodatie. Op het kampterrein maken wij het ook mogelijk om spellen te huren voor groepsactiviteiten. Denk bijvoorbeeld aan zeskamp wanneer je met school naar Kampeerterrein de Abbert komt!

Ook outdoorterrein voor activiteiten

Wij maken jouw tijd onvergetelijk! En dat doen wij onder andere door het aanbieden van een avontuurlijk outdoorterrein. Kom met school of met een groep bij ons kampterrein kamperen en ga op avontuur op ons outdoor terrein. Hier vindt je bijvoorbeeld een bos vol met obstakels die je met een groep kan doorstaan! Wil je het nog spannender? Ga dan voor de shooting experience of Expeditie Robinson. We hebben voor iedere leeftijd een gave activiteit op ons kampterrein! Met wie ga jij dit ontdekken?

Vind ook je rust!

Een midweek, week of weekend kamperen kan veel energie kosten als er vele activiteiten worden georganiseerd. Wij vinden het daarom ook belangrijk dat je op ons kampterrein genoeg rust kan pakken. Daarom kunnen wij ook de catering voor je regelen voor ontbijt, lunch en diner. Daarbij kun je ook heerlijk wegdromen in de natuur waarin je je bevindt. Vanaf ons kampterrein kun je een prachtige cultuurhistorische wandeling maken van ongeveer 5 kilometer.

We heten je van harte welkom op ons kampterrein!

Zoals je hebt kunnen lezen zijn er genoeg mogelijkheden op ons kampterrein. Kom met school, bedrijf of andere groep bij ons kamperen en heb de tijd van je leven. We zorgen graag voor je en heten je dan ook van harte welkom op ons kampterrein!

Kampeerterrein De Abbert 4.2 / 5 - 71 beoordelingen