Kampeerterrein de Abbert

Samen zijn. Samen doen. Samen beleven.
De Abbert brengt het samen!

Kampeervakantie speciaal voor één-ouder gezinnen 22 juli tm 28 juli

Midden in de bossen en op loopafstand van het Drontermeer, ben je als alleenstaande ouder, samen met je kind(eren) welkom op ons speciaal ingerichte veld voor één-oudergezinnen.
Daarbij is er voor ieder wat wils. Ons animatieteam verzorgt iedere dag voor de kids van 4 t/m 12 jaar sportactiviteiten, knutselclub en stoere activiteiten op het outdoorterrein! Maar ook voor ouders wordt het een heerlijke tijd; denk daarbij oa. aan een kampvuuravond met borrelplank en gitarist, een yogaworkshop en iedere avond een heerlijke maaltijd. 

 Single kamperen 5 t/m 11 augustus

Ontdek de Single Kampeerweek op De Abbert! Gelegen in het prachtige Dronten, Flevoland, bieden we een eigen stukje paradijs, omringd door bossen en op loopafstand van het Drontermeer. Het perfecte recept voor gezelligheid, sportieve activiteiten en ontspanning! Van 5 tot en met 11 augustus 2024 verwelkomen we jou graag voor onze Single Kampeerweek. Met comfortabele binnenruimtes, keukenfaciliteiten, gezellige kampvuuravonden met borrelplank, een boeiend activiteitenprogramma en een ontspannen sfeer waar alles mag maar niets moet, belooft jouw vakantie bij De Abbert een onvergetelijk avontuur te worden!

Teamuitjes

Ontdek de kracht van teambuilding op De Abbert, waar samen zijn, samen doen en samen beleven centraal staat. Ontsnap aan de kantoortuin en omarm de echte natuur tijdens jullie teamuitje. Met ruime binnen- en buitenaccommodaties midden in het rustgevende bos en nabij het prachtige Drontermeer, bieden we een unieke ervaring. Of je nu wilt brainstormen in kleine groepen, een teamcoach wilt inschakelen, of gewoon wilt genieten van een ontspannen dag vol plezier, wij passen ons aan op jullie behoeften. Maatwerk is ons sleutelwoord

Kampeerterrein De Abbert 4.2 / 5 - 71 beoordelingen