Kampeerterrein de Abbert

Samen zijn. Samen doen. Samen beleven.
De Abbert brengt het samen!

Groepskamperen

 Ben je op zoek naar een gezellige terrein om te komen groepskamperen? Dan heb je deze nu gevonden! Groepskampeerterrein De Abbert is namelijk de perfecte locatie om samen met vrienden, familie of een ander gezelschap te komen groepskamperen. Of je nou in alle rust wilt ontspannen, dichter bij de natuur wilt komen of activiteiten wilt ondernemen. Tijdens een weekend groepskamperen op onze groepscamping is het allemaal mogelijk. Want hoe leuk is het om met lekker samen op pad te gaan, op een mooie zomeravond gezellig met z'n allen te barbecueën en te genieten van de mooie natuur? Op onze groepscamping krijgt iedere groep bovendien zijn eigen ruimte om gezellig te kamperen.  

Neem contact op

Een groepskampeerterrein om nooit te vergeten

Een van de grote voordelen van ons groepskampeerterrein is dat zowel grote als kleine groepen terecht kunnen. Onze groepscamping ligt bovendien in een prachtige bosrijke omgeving. Kom je groepskamperen bij ons? Dan krijg jij samen met je groep een eigen veld met sanitaire voorzieningen en een eigen kampvuurplaats. Een plek waar jullie samen lekker tot rust kunnen komen en gezamenlijk activiteiten kunnen ondernemen. Activiteiten die je overigens ook door ons kan laten verzorgen! Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit activiteiten als Expeditie Robinson, ShootingExperience en een wedstrijdje bumperballen. En dat geheel onder professionele begeleiding. Tevens kun je gratis gebruik maken van ons outdoor terrein. En tijdens een weekendje groepskamperen is het natuurlijk ook heerlijk om een mooie boswandeling te maken, een zeskamp te organiseren of lekker naar het strand te gaan. Kortom, op onze groepscamping hoeft een groep zich nooit vervelen! Wij ondersteunen je graag bij het invullen van een aantal leuke dagen.

Nieuwsgierig geworden? Neem dan vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden omtrent ons groepskamperen. 

Ontdek de tarieven van groepscamping

Bij groepskampeerterrein De Abbert kan je groepskamperen met veel ruimte, zonder iemand tot overlast te zijn. Er zijn 5 kampeervelden op onze groepscamping om uit te kiezen. Hiervan beschikken er enkele over een groepsaccommodatie. Zo kun je tenminste ook bij minder weer gezellig komen groepskamperen. Benieuwd wat kamperen op ons groepscamping kost? Bekijk dan onze lijst met tarieven. Hier vind je onder andere de tarieven voor de verschillende kampeervelden, de catering en overige tarieven zoals huur van een slaapwagen.  

Samen zijn, samen doen en samen beleven op onze groepscamping

Wat biedt groepscamping De Abbert? Een eigen kampeerveld, een eigen kampvuurplaats en eigen sanitair! Vergeet daarnaast een eigen groepsgebouw, een prachtige omgeving en de mogelijkheid voor leuke activiteiten niet. Groepskampeerterrein De Abbert is de ideale plek voor groepskamperen. Ga je binnenkort groepskamperen met een groep vrienden of ander gezelschap? Boek dan je eigen groepskampeerterrein bij De Abbert. Ben je benieuwd naar onze mogelijkheden of heb je aanvullende vragen over groepskamperen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij voorzien je graag van de benodigde informatie en beschikbaarheid op ons groepskampeerterrein. Groepskamperen bij de Abbert betekent: samen zijn, samen doen en samen beleven. Hopelijk tot snel op onze groepscamping!

Voor meer informatie over de mogelijkheden op onze groepscamping zie ook: schoolkamp, yoga retreat en oldtimer evenementen.

Kampeerterrein De Abbert 4.2 / 5 - 71 beoordelingen