Kampeerterrein de Abbert

Samen zijn. Samen doen. Samen beleven.
De Abbert brengt het samen!

Groepskamperen

Op zoek naar een plek om met een grote groep te groepskamperen? Dan is Abbert de ideale locatie om samen met vrienden, familie of een ander gezelschap te komen groepskamperen. In alle rust ontspannen? Of dichter bij de natuur komen? Of met z’n allen activiteiten ondernemen? Kies dan voor groepskamperen bij De Abbert. Hoe leuk is het om met een gelijkgestemd gezelschap lekker samen op pad te gaan, op een mooie zomeravond gezellig met z'n allen te barbecueën en te genieten van de mooie natuur? Bij ons krijgt iedere groep de ruimte om gezellig te kamperen.  

Activiteiten om nooit te vergeten

Op ons groepskampeerterrein geven wij ruimte aan kleine en grote groepen mensen. Groepen kunnen bij ons kamperen in een centraal in Nederland gelegen bosrijke omgeving. Iedere groep krijgt een eigen veld met eigen sanitaire voorzieningen en kampvuurplaats. Een plek waar jullie samen lekker tot rust kunnen komen of om gezamenlijk activiteiten te ondernemen. Zo kun je onder professionele begeleiding kiezen uit een aantal activiteiten. Hierbij kun je denken aan Expeditie Robinson, ShootingExperience en een wedstrijdje bumperballen. Of maak gratis gebruik van ons outdoorterrein, maak een mooie boswandeling, organiseer een zeskamp of ga lekker naar het strand. Oftewel, bij ons hoeft een groep zich nooit te vervelen! Wij ondersteunen je graag in het samenstellen van een leuke invulling van een activiteitenprogramma.

Tarieven van groepskamperen

Bij ons kan je groepskamperen met veel ruimte, zonder iemand tot overlast te zijn. Er zijn 5 kampeervelden om uit te kiezen, waarvan er een aantal een groepsaccommodatie hebben, zodat je ook bij minder weer een gezellig samenzijn kunt organiseren. Benieuwd wat kamperen bij de Abbert kost? Bekijk dan onze lijst met tarieven. Hier vind je onder andere de tarieven voor de verschillende kampeervelden, de catering en overige tarieven, zoals huur van een slaapwagen. 

Samen zijn, samen doen en samen beleven

Wat biedt de Abbert? Een eigen kampeerveld, een eigen kampvuurplaats en eigen sanitair! Vergeet daarnaast een eigen groepsgebouw, de mooie omgeving en de mogelijkheid voor leuke activiteiten niet. De Abbert is de ideale plek voor groepskamperen. Ga je binnenkort groepskamperen met een groep vrienden of ander gezelschap? Boek dan bij de Abbert. Ben jij benieuwd naar alle mogelijkheden of heb je nog vragen over groepskamperen? Neem dan gerust contact met ons op, zodat wij jou op de hoogte kunnen brengen van alle mogelijkheid en beschikbaarheid op ons groepskampeerterrein. Groepskamperen bij de Abbert betekent: samen zijn, samen doen en samen beleven!