Kampeerterrein de Abbert

Samen zijn. Samen doen. Samen beleven.
De Abbert brengt het samen!

Groepskamperen Kampen

Bent u op zoek naar een terrein voor groepskamperen in Kampen? Kampeerterrein de Abbert heeft een prachtige locatie waar u met uw groep een leuke tijd kunt hebben. Ons kampeerterrein is namelijk perfect om te verblijven en activiteiten te organiseren in de buitenlucht. Wij hebben diverse kampeervelden nabij Kampen waar u kunt groepskamperen. Alle faciliteiten zijn hierbij aanwezig. Kom nu meer te weten!

Nem contact op!

De mogelijkheden op ons groepsterrein

Zoals we al zeiden bestaat ons groepsterrein nabij Kampen uit meerdere kampeervelden. Zo is er de mogelijkheid om met uw eigen groep een kampeerveld te reserveren. Bij dit kampeerveld zijn alle faciliteiten voor het groepskamperen nabij Kampen aanwezig. Denk hierbij niet alleen aan sanitaire voorzieningen, maar u vindt bij ons ook een kampvuurplaats. U heeft bij Kampeerterrein de Abbert dus alles om handen wat u nodig heeft!

Perfecte locatie voor schoolkamp

Een schoolkamp in Kampen moet onvergetelijk zijn. En dat is ook waar wij bij Kampeerterrein de Abbert voor gaan! Bij ons is groepskamperen nabij Kampen nog nooit zo leuk geweest. Ons terrein is gelegen midden in de natuur, waardoor u met de leerlingen alle kanten op kunt. Er kunnen zowel grote als kleine groepen kamperen, met of zonder slaapaccommodatie. Voor het groepskamperen nabij Kampen stellen wij spelmaterialen tot onze beschikking waar u met schoolkamp vrijblijvend gebruik van kan maken. Ook is er een outdoorterrein op ons groepskampeerterrein nabij Kampen wat groepskamperen net even wat avontuurlijker gemaakt. Wij heten u en uw leerlingen dan ook van harte welkom voor schoolkamp in Kampen!

Kamperen bij Kampeerterrein de Abbert

Bij Kampeerterrein de Abbert nabij Kampen krijgt ieder van ons ruimte voor het groepskamperen. Iedere groep is anders en daarom zorgen wij er graag voor dat een ieder een unieke beleving ervaart. We hebben een prachtige locatie waar groepskamperen uniek is. We komen graag met u in contact om uw wensen te bespreken en het avontuur bij Kampeerterrein de Abbert te laten beginnen!

Kom groepskamperen nabij Kampen!

Wij verwelkomen u graag om te komen groepskamperen nabij Kampen! Ons kampeerterrein biedt genoeg ruimte aan u en uw groep en wij staan dan ook graag voor u klaar om u een leuke tijd te bieden. Heeft u vragen of wilt u graag een plekje reserveren? Je kunt telefonisch contact met ons opnemen via: +31(0)6 21 2988 05. Ook kun je mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Kom groepskamperen nabij Kampen!

Kampeerterrein De Abbert 4.2 / 5 - 71 beoordelingen