Kampeerterrein de Abbert

Samen zijn. Samen doen. Samen beleven.
De Abbert brengt het samen!

Contact & reserveren

Voor informatie over beschikbaarheid, boekingen, het plaatsen van een optie, een afspraak voor bezichtiging of andere vragen kan je contact opnemen. Wij reageren meestal binnen een aantal uur op je mail of ingestuurde contactformulier, maar altijd binnen 48 uur zodat je snel weet wat de mogelijkheden zijn. Gedurende de herfst/winter zijn we alleen op dinsdag- en donderdagochtend van 9.00 uur tot 12.00 uur telefonisch bereikbaar, stuur je vragen bij voorkeur via de mail.

Stobbenweg 13
8251 PX Dronten
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
+31 (0)6 21 2988 05 
(postadres: Stobbenweg 18, 8251 PX Dronten)

 

Contactformulier

* Verplicht veld
Javascript dient ingeschakeld te zijn om het formulier te kunnen verzenden

 
 
De persoonlijke gegevens die je ons verstrekt worden vertrouwelijk behandeld volgens de eisen Algemene Verordening Gegevensbescherming.
Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met onderstaande privacyverklaring.

Privacyverklaring kampeerterrein De Abbert

Doeleinden van de gegevensverwerking
De Abbert kan persoonsgegevens over je verwerken, doordat je gebruik maakt van de diensten van De Abbert, en/of omdat je deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website of middels telefonisch contact aan ons verstrekt. De Abbert kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

NAW-gegevens, emailadres, telefoonnummer van jou, als je telefonisch of via email informatie over ons bedrijf of beschikbaarheid opvraagt.

NAW-gegevens, emailadres, telefoonnummer, geboortedatum, bankrekeningnummer van jou, als je een verblijf, activiteit of arrangement heeft geboekt, inclusief eventuele NAW-gegevens en geboortedata van andere personen die aan de boeking gekoppeld zijn.

Opslag gegevens en delen met derden
Bovenstaande gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van De Abbert of die van een derde partij en niet langer dan strikt noodzakelijk nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor de gegevens worden verzameld.

De Abbert verstrekt jouw persoonsgegevens, inclusief eventuele gegevens van andere personen die aan de boeking gekoppeld zijn alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met jou, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Google Analytics en social media
Wij maken gebruik van Google Analytics om bij  te houden hoe gebruikers de website gebruiken. De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het IP-adres van uw computer overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de website aan ons te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk verplicht wordt, of zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. De Abbert heeft Google geen toestemming gegevens om via De Abbert verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

Op de website en in e-mails van De Abbert zijn knoppen opgenomen om pagina’s te kunnen promoten of delen op sociale netwerken zoals Facebook en Twitter. Deze knoppen worden gerealiseerd door code die wordt aangeleverd door Facebook en Twitter zelf. Deze code plaatst onder meer een cookie. Lees de privacy-verklaringen van Facebook en Twitter (welke regelmatig kunnen wijzigen) om te zien wat zij met jouw persoonsgegevens doen die zij met deze code verwerken. Dit geldt ook voor andere social mediakanalen.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te laten verwijderen. je kan een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering van persoonsgegevens sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Daarnaast kan je ons via voorgenoemd emailadres op de hoogte stellen, indien je niet wilt worden benaderd met informatie over onze diensten.

Aanpassen privacy beleid
Wij behouden ons het recht voor deze privacyverklaring aan te passen. Wijzigingen zullen op deze website worden gepubliceerd.

Kampeerterrein De Abbert 4.2 / 5 - 71 beoordelingen