Kampeerterrein de Abbert

Samen zijn. Samen doen. Samen beleven.
De Abbert brengt het samen!

Schoolkamp

Op groepskampeerterrein De Abbert zijn er verschillende mogelijkheden voor het organiseren van een schoolkamp. Een schoolkamp moet niet alleen een onvergetelijk tijd  voor de leerlingen zijn, maar ook een ontspannen ervaring voor de docenten. Er zijn diverse kampeervelden, voor kleine en grotere groepen, met of zonder slaapaccommodatie en alles naar wens in te vullen.

Compleet arrangement

Kies voor een compleet arrangement met catering van ontbijt, lunch en avondeten en maak voor de invulling van het programma gebruik van de gratis spelmaterialen en het outdoorterrein. Kennismaking, samenwerking, teambuilding of juist een afsluiting? Wat je insteek ook is voor het kamp en de bijbehorende activiteiten, veel plezier is  gegarandeerd tijdens het spelen van bv levend bingo, bamboebuilding of het moordspel. Wil je nog meer uitdaging, boek dan extra activiteiten zoals bv de Abbert Experience. Deze activiteit met professionele begeleiding omvat onder andere vuur maken, een eetproef, blaaspijpschieten en Archery Tag.  Ook de locatie van de camping, gelegen in het bos, vlak aan het water van de randmeren en met diverse uitjes op fietsafstand, biedt alle gelegenheid om een prachtig schoolkamp te organiseren.

Organiseer bij ons jouw schoolkamp!

Iedere groep die komt kamperen heeft een eigen veld met sanitaire voorzieningen en een kampvuurplaats tot zijn beschikking. De kampeervelden zijn zeer ruim en de meeste velden hebben ook een groepsaccommodatie. Veelal gebruikt als uitvalsbasis en thuishonk voor de docenten en als centrale plek voor de maaltijden, maar ook een plek waar je bij slechter weer gezellig samen binnen kan zitten. Er kan afhankelijk van je wensen geslapen worden in blokhutten, grashoppers (slaapwagens) of tenten. En wil je extra faciliteiten, zoals biertafelsets, huurfietsen of kampvuurhout, ook dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten?

Benieuwd geworden naar ons kampeerterrein? Informeer naar de prijzen en diverse mogelijkheden, wij denken graag met je mee.

Kampeerterrein De Abbert 4.2 / 5 - 71 beoordelingen