Kampeerterrein de Abbert

Samen zijn. Samen doen. Samen beleven.
De Abbert brengt het samen!

Schoolkamp

Zoek je een geschikte locatie voor een schoolkamp? Kampeerterrein De Abbert heeft al heel wat leerlingen een onvergetelijk schoolkamp bezorgd. In de bossen tussen Kampen en Elburg zijn veel dingen te beleven. Jullie eigen kampeerveld met kampvuurplaats en sanitair. Tijdens het schoolkamp hebben jullie de beschikking over diverse voorzieningen. Voor sportieve activiteiten kunnen jullie gebruik maken van ons outdoor terrein. De Abbert biedt verschillende arrangementen en levert resultaat volgens verwachtingen.

Samen zijn

Een schoolkamp geeft een gevoel van saamhorigheid. Bij De Abbert betekent ‘samen zijn’ dat iedere groep zijn eigen leefruimte heeft. In overleg kunnen wij jullie van veel mogelijkheden voorzien. Veel faciliteiten zijn standaard aanwezig. Mocht je aanvullende wensen hebben, dan kun je dat altijd aangeven. Een schoolkamp met leerlingen brengt veel drukte met zich mee. Wij bieden de mogelijkheid je te ondersteunen bij de catering. Zo kun je je volledig focussen op de leerlingen.

Samen doen

Om de leerlingen een onvergetelijk schoolkamp te bezorgen wil je natuurlijk activiteiten organiseren. De Abbert biedt volop mogelijkheden. Ontdek de historie van de flevopolder en loop een wandelroute. Wil je de band tussen de leerlingen versterken? De Abbert biedt diverse sport- en spelactiviteiten. Onderneem iets creatiefs met de leerlingen en volg een workshop. Bij een schoolkamp op kampeerterrein De Abbert is ruimte voor leuke activiteiten.

Samen beleven

Een schoolkamp bestaat uit samen beleven. Samen genieten van een oase van groen, rust en ruimte. Sport- en spelactiviteiten helpen de groepsband te versterken. Aan het einde van de dag kunnen jullie samen onder begeleiding koken. Of nog beter: laat het door ons verzorgen! Wij bieden diverse all-in arrangementen. Van ontbijt tot en met diner, alles kunnen wij verzorgen voor het schoolkamp.

Op schoolkamp naar kampeerterrein De Abbert?

Wil je de leerlingen een onvergetelijke tijd bezorgen? Neem ze dan mee op schoolkamp naar kampeerterrein De Abbert. Meer weten? Informeer naar de mogelijkheden van groepskamperen met scholieren. Neem telefonisch contact met ons op via: +31(0)6 21 29 88 05. Ook kun je mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voor een geslaagd schoolkamp ben je bij De Abbert aan het juiste adres.

Wat zijn de kosten?

De Abbert biedt jouw groep het concept dat je tijdens het verblijf exclusief de beschikking hebt over een aantal voorzieningen zoals je eigen kampeerveld met kampvuurplaats en sanitair. Je kan kiezen uit diverse kampeervelden, waarvan een tweetal ook een groepsaccommodatie hebben.

Naast gebruik van je eigen kampeermiddelen kunnen wij deze ook leveren in de vorm van een slaapwagen of tent. Voor activiteiten is onze multifunctionele ruimte per dagdeel te huur en voor sport en spel kan jouw groep vrij gebruik maken van ons outdoorterrein. Ondersteuning nodig voor leuke activiteiten? De Abbert biedt een aantal arrangementen en levert maatwerk naar wens.

Om jou als organisator zorgen uit handen te nemen kunnen wij je ondersteunen bij de catering. Dit kan zijn van friet en snacks, een heerlijke BBQ tot zelfs een all-inclusive pakket gedurende jullie verblijf.

Meer praktische informatie over jouw verblijf op De Abbert lees je in ons kampeerreglement en in tarieven.