Kampeerterrein de Abbert

Samen zijn. Samen doen. Samen beleven.
De Abbert brengt het samen!

Groepskamperen Veluwe

Groepskamperen met een groep vrienden, familie of collega’s? Kom groepskamperen op kampeerterrein De Abbert vlakbij de Veluwe. Bij De Abbert heb je je eigen kampeerveld. Dit betekent een eigen kampvuurplaats, sanitair en groepsgebouw. Samen maakt dit een onvergetelijke herinnering. Beleef samen met je groep een leuk avontuur bij de Veluwe.

Samen zijn

Als je gaat groepskamperen wil je samen zijn. Iedere groep heeft zijn eigen leefruimte vlakbij de Veluwe. Op deze plek kunnen jullie de dag indelen zoals gewenst. Willen jullie een activiteit doen? Of zijn jullie op zoek naar bepaalde mogelijkheden? Overleg het met ons en wij kijken wat we kunnen doen. Jullie optimaal laten genieten van het groepskamperen bij de Veluwe, dat is ons doel!

Samen doen

Willen jullie een stukje cultuur snuiven? Jullie creativiteit de vrije loop laten? Of een sportieve activiteit doen? Bijna alles is mogelijk in deze omgeving van de Veluwe. Om jullie verblijf onvergetelijk te maken, biedt De Abbert volop mogelijkheden. Om een stukje cultuur te snuiven kunnen jullie een wandelroute lopen. Liever iets actiefs? Onder begeleiding bieden wij allerlei activiteiten op maat.

Samen beleven

Heel veel groepen zijn jullie de afgelopen jaren bij de Veluwe voorgegaan. Samen gaan jullie een hele leuke tijd beleven. Groepskamperen versterkt de band. Het is een stukje teambuilding. Samen genieten van de mooie natuur op de Veluwe. Willen jullie genieten van een kampvuur tijdens het groepskamperen? In overleg steken wij een kampvuur aan. Samen een mooie tijd beleven met onvergetelijke herinneringen op de Veluwe!

De legende van Abbert

Het kampvuurverhaal ‘De legende van de verdronken scheepsjongen’ is voor gasten beschikbaar. De legende speelt zich 700 jaar geleden af. Toen de Veluwe niet uit bos bestond, maar uit water. De Zuiderzee. Een verhaal die veel gasten niet snel vergeten. Als je gaat groepskamperen bij De Abbert, mag je dit kampvuurverhaal niet missen!

Groepskamperen nabij de Veluwe?

Heb je zin in een onvergetelijk avontuur? Wacht niet langer en ga groepskamperen op kampeerterrein De Abbert. Wij bieden volop mogelijkheden voor een leuke tijd. Je kunt telefonisch contact met ons opnemen via: +31(0)6 21 2988 05. Ook kun je mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Groepskamperen nabij de Veluwe kan op kampeerterrein De Abbert!

Kampeerterrein De Abbert 4.2 / 5 - 71 beoordelingen