Kampeerterrein de Abbert

Samen zijn. Samen doen. Samen beleven.
De Abbert brengt het samen!

Yoga retreat Nederland

Ook zo toe aan een yoga retreat in Nederland? Heerlijk op eigen bodem ontspannen en opladen. Wat een fijne gedachte. Je kunt die rust namelijk wel gebruiken. Even ontsnappen aan de drukte van alledag. Om jou - en je eventuele reisgenoten - hierin te kunnen ondersteunen, organiseert Kampeerterrein De Abbert jaarlijks een yogavakantie. Een zomerse week lang staat het kampeerterrein in het teken van ontspanning. Kom jij ook?

Het programma

Allemaal heel leuk en aardig: zo’n yoga retreat in Nederland. Maar wat houdt het in? Bij Kampeerterrein De Abbert bieden wij een inspirerend en gevarieerd programma voor elke leeftijd en niveau. Iedere ochtend start de dag met een gezond ontbijt en een yogales. De lessen worden gegeven door verschillende ervaren yogadocenten, zodat geen dag hetzelfde is. Daarna zijn er in de middag of avond een aantal activiteiten waar je jezelf op in kan schrijven. Binnen onze yoga retreat in Nederland kun je deelnemen aan o.a.:

  • meditatie;
  • mindful walk;
  • stoelmassage;
  • wildplukwandeling;
  • boogschieten;
  • bootcamp;
  • en natuurlijk nog meer verschillende yogalessen.

Een kleine ecologische voetafdruk

Het fijne van een yoga retreat in Nederland is dat het jouw ecologische voetafdruk klein houdt. Je hoeft immers niet ver te reizen. Ook stimuleren wij jou om je eigen spullen mee te nemen. Denk aan een eigen yogamat, bord, bestek en beker. Als organisatie hoeven wij dan geen wegwerpartikelen aan te schaffen. De maaltijden zullen grotendeels vegetarisch zijn, maar, voor de liefhebbers is er eventueel een klein vleesassortiment aanwezig. Als groep maken wij deze yoga retreat in Nederland ecologisch verantwoord!

Een ontspannen yogareis met De Abbert

Ieder mens en ieder gezelschap is uniek. Dat snappen wij bij kampeerterrein De Abbert maar al te goed. Wij hebben jarenlange ervaring in het ontvangen van uiteenlopende groepen. Van een schoolkamp tot een familieweekend, van bruiloft tot een yoga retreat in Nederland. Wij maken het mogelijk. En ben je niet zo’n kampeerder, dan huur je bij ons een blokhut of slaapwagen. Geniet je toch van het yoga retreat met net dat beetje extra comfort. Meer weten over deze yogavakantie? Klik hier .

Boek nu een yoga retreat in Nederland

Toe aan een ontspannende yogareis? Reserveer dan vandaag nog een mindfulness vakantie bij Kampeerterrein De Abbert. Met een inspirerend en gevarieerd programma zorgen wij er samen voor dat je weer fit het dagelijkse leven instapt. Boek direct jouw tickets ! Bij vragen kun je altijd contact met ons opnemen. Vul hiervoor het contactformulier in of bel naar +31 (0)6 21 2988 05. Zien wij je straks voor een yoga retreat in Nederland aan de Stobbenweg 13 in Dronten?

Kampeerterrein De Abbert 4.2 / 5 - 71 beoordelingen