Kampeerterrein de Abbert

Samen zijn. Samen doen. Samen beleven.
De Abbert brengt het samen!

Yoga-Mindfulness vakantie - Geannuleerd ivm covid-19 

Van 25 juli t/m 1 augustus 2020 kan je op De Abbert genieten van een heerlijke ontspannen vakantie met oa yoga, meditatie en bewegen. Gedurende de week kan je met je gezin, partner, vriendengroep of solo komen kamperen op een van onze ruime kampeervelden en gebruik maken van de gezamenlijke groepsaccommodatie De Reeve. Neem je eigen kampeermiddel mee of huur een van de blokhutten of slaapwagens en geniet van de rust, ruimte en natuur om je heen. Het kampeerterrein ligt in het mooie Abbertbos, op 250 m van het Drontermeer en nabij sfeervolle stadjes als Elburg en Kampen.

Gedurende de week kan je iedere ochtend genieten van een yogales en een lekker gezond en voedzaam ontbijt. Ook worden er een drie gezamenlijke avondmaaltijden met aansluitend kampvuur verzorgd. Naast het ochtend yoga programma worden er in de middag en avond activiteiten/workshops op inschrijving georganiseerd, denk hierbij aan een meditatie, stoelmassage of mindful walk, maar ook aan boogschieten, bootcamp, een programma voor kinderen of een wildplukwandeling. De lessen en activiteiten/workshops worden allemaal door ervaren docenten gegeven, het volledige programma volgt binnenkort. Het wordt een inspirerend programma voor elke leeftijd en elk niveau om lekker  te ontspannen, op te laden en met jezelf in contact te komen, maar ook een vakantie waarbij je genoeg tijd hebt om aandacht aan je gezin/reisgenoten te besteden, nieuwe gelijkgestemde mensen te ontmoeten en er op uit te gaan in de verrassende mooie omgeving.

 

 klik op de afbeelding om naar de ticketverkoop via goTickets te gaan.

In de prijs inbegrepen: 7x ontbijt, 3x avondmaaltijd, 7x ochtend yogales, 6x workshop,les of activiteit op inschrijving, kamperen en toeristenbelasting. Voor kinderen van 4 tot 12 jaar zijn er kinderactiviteiten zoals knutselen, sport en spel en kinderyoga. Het programma voor de 6 middag/avond activiteiten/workshops wordt binnenkort online gezet.
Boek je voor 1 april 2020 dan maak je 7x kans op een avond een hout gestookte hottub naast je kampeermiddel.

 
Zelf geen kampeermiddel meenemen? Voor € 500,00 huur je voor de gehele periode een blokhut met slaapplaats voor 6 personen en een tafel met twee banken. Of voor € 275,00 huur je voor de gehele periode een grashopper (slaapwagen) met slaapplaats voor 4/6 personen. Beide accommodaties zijn voorzien van stapelbedden, (zelf beddengoed meenemen), er is geen kookgelegenheid of stroomaansluiting in de blokhut of grashopper. In groepsaccommodatie De Reeve is een kleine keuken en koelkast aanwezig voor gezamenlijk gebruik. Houdt er rekening mee dat op het terrein beperkt stroom aanwezig is. 

Door een vakantie in eigen land te kiezen ben je al goed bezig om je ecologische voetafdruk klein te houden, wij gaan daar graag in mee door je te stimuleren je eigen yogamat en voor de maaltijden je eigen bord, bestek, beker en schaaltje mee te nemen. Voor diegene die geen yogamat in het bezit hebben, zijn er matjes aanwezig. De maaltijden zullen grotendeels vegetarisch zijn, maar om ieders keuze te respecteren zal er ook een klein assortiment aan vlees aanwezig zijn. Bij je reservering kan je aangeven of je hier gebruik van wil maken.

Er geldt een minimum aantal deelnemers van 40 volwassenen om NAMASTEnt doorgang te laten vinden. Uiterste termijn van annulering vanuit de organisatie van NAMASTEnt vanwege onvoldoende deelname is 30 dagen, je ontvangt dan volledige restitutie van de betaalde reissom. Op alle reserveringen is het kampeerreglement van De Abbert van toepassing. Deelname aan lessen/workshops en activiteiten is op eigen risico, wij adviseren deelnemers een reis- en/of annuleringsverzekering af te sluiten. 

 

 

 

Kampeerterrein De Abbert 4.2 / 5 - 71 beoordelingen