Kampeerterrein de Abbert

Samen zijn. Samen doen. Samen beleven.
De Abbert brengt het samen!

Binnenkort hebben wij een extra service beschikbaar voor groepen die jaarlijks bij ons terugkeren. Veel groepen hebben materialen bij zich die alleen tijdens het verblijf op De Abbert gebruikt worden, maar wel elk jaar naar het kampeerterrein en terug naar huis vervoerd moeten worden. Om onze gasten deze moeite te besparen is er binnenkort voor elke terugkerende groep een kuubskist beschikbaar waar de materialen in opgeslagen kunnen worden. De kist wordt vervolgens door ons opgehaald en op het akkerbouwbedrijf opgeslagen tot het volgende kampeeruitje.

Wat zijn de kosten?

De Abbert biedt jouw groep het concept dat je tijdens het verblijf exclusief de beschikking hebt over een aantal voorzieningen zoals je eigen kampeerveld met kampvuurplaats en sanitair. Je kan kiezen uit diverse kampeervelden, waarvan een tweetal ook een groepsaccommodatie hebben.

Naast gebruik van je eigen kampeermiddelen kunnen wij deze ook leveren in de vorm van een slaapwagen of tent. Voor activiteiten is onze multifunctionele ruimte per dagdeel te huur en voor sport en spel kan jouw groep vrij gebruik maken van ons outdoorterrein. Ondersteuning nodig voor leuke activiteiten? De Abbert biedt een aantal arrangementen en levert maatwerk naar wens.

Om jou als organisator zorgen uit handen te nemen kunnen wij je ondersteunen bij de catering. Dit kan zijn van friet en snacks, een heerlijke BBQ tot zelfs een all-inclusive pakket gedurende jullie verblijf.

Meer praktische informatie over jouw verblijf op De Abbert lees je in ons kampeerreglement en in tarieven.