Kampeerterrein de Abbert

Samen zijn. Samen doen. Samen beleven.
De Abbert brengt het samen!

 

Voor het kampeerseizoen 2019 zijn wij op zoek naar een assistent-beheerdersduo. De werkzaamheden voor het duo zullen bestaan uit ontvangst van de gasten, schoonmaakwerkzaamheden van sanitair en verblijfsgebouwen en toezicht houden. Eventueel aangevuld met ondersteuning in het groenonderhoud en catering. De tijdbesteding is gemiddeld ca. 10 uur per persoon per week, totaal ca. 20 uur per week.

Wat wij vragen:

  • Kampeerliefhebbers die gastvrij, flexibel en zelfstandig zijn;
  • Gevoel voor service hebben en over goede communicatieve vaardigheden beschikken;
  • Beschikbaar zijn van april tot oktober 2019, totaal ca. 20 uur per week.

 

Wat wij bieden:

  • Een ruime stacaravan met veranda in een mooie bosrijke omgeving, centraal in Nederland;
  • Veel vrije tijd, werktijden zijn over het algemeen flexibel in te delen;
  • Een combinatie van rust en gezelligheid.

 Je sollicitatie (motivatie met CV) kan je sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voor meer informatie over de functie kan je mailen of bellen met telefoonnummer 06-21298805.

 

 

Wat zijn de kosten?

De Abbert biedt jouw groep het concept dat je tijdens het verblijf exclusief de beschikking hebt over een aantal voorzieningen zoals je eigen kampeerveld met kampvuurplaats en sanitair. Je kan kiezen uit diverse kampeervelden, waarvan een tweetal ook een groepsaccommodatie hebben.

Naast gebruik van je eigen kampeermiddelen kunnen wij deze ook leveren in de vorm van een slaapwagen of tent. Voor activiteiten is onze multifunctionele ruimte per dagdeel te huur en voor sport en spel kan jouw groep vrij gebruik maken van ons outdoorterrein. Ondersteuning nodig voor leuke activiteiten? De Abbert biedt een aantal arrangementen en levert maatwerk naar wens.

Om jou als organisator zorgen uit handen te nemen kunnen wij je ondersteunen bij de catering. Dit kan zijn van friet en snacks, een heerlijke BBQ tot zelfs een all-inclusive pakket gedurende jullie verblijf.

Meer praktische informatie over jouw verblijf op De Abbert lees je in ons kampeerreglement en in tarieven.