Kampeerterrein de Abbert

Samen zijn. Samen doen. Samen beleven.
De Abbert brengt het samen!

Samen doen

Groepskamperen? Om je verblijf op De Abbert onvergetelijk te maken wil je natuurlijk ook wat doen met de deelnemers aan het uitje. De Abbert biedt tal van mogelijkheden, hieronder een korte opsomming.

Avontuur ‘Legende van de verdronken scheepsjongen’
Voor bij het kampvuur is dit unieke verhaal over de scheepsjongen Abbert beschikbaar, om vervolgens een spannende speurpuzzeltocht in de schemering door het omringende bos te ondernemen.

Cultuurhistorie & wandelroute
De Abbert ligt in de Flevopolder, maar wat is de cultuurhistorie van deze plek? Een mooie cultuurhistorische wandelroute vertelt het verhaal!

Actief & sportief
Naast samen zijn wil je ook iets samen doen. Wij bieden je het materiaal voor meerkampspelen, volleybal en voetbal. Ook kan je onder professionele begeleiding kiezen voor voetgolf, bamboebuilding, ShootingExperience, Expeditie Robinson, Highlandgames, AbbertExperience, bootcamp en allerlei andere activiteiten op maat.

Bedrijfsuitje & teambuilding
De Abbert biedt de perfecte ruimte om met collega’s weg van het werk iets te ondernemen. Sport en spelactiviteiten om de teamspirit te vergroten en de samenwerking anders te benaderen. En natuurlijk moet dit worden afgesloten met een gezellige maaltijd. De Abbert stemt dit met jou af en regelt het!

Creatief
Een oase van groen, rust en ruimte geeft je creativiteit de vrije loop! Wil je met je groep iets creatiefs ondernemen? De mogelijkheden zijn oneindig! Wij zoeken samen met jou naar een passende workshop. Bijvoorbeeld Rhythm & Bushbeats, met elkaar muziek maken op een djembe en met materialen uit de omgeving. Of karikaturen tekenen, graffiti kunstwerk maken, schilderen en fotograferen. Maar ook werken aan innerlijke rust door yoga.

Koken & eten
Bij samen zijn hoort samen eten. Je kan met je groep BBQ’en en koken op onze veldkeuken, onder begeleiding koken boven het kampvuur, pannenkoeken bakken op onze kooktoestellen. En het kan ook gemakkelijker: laat het door ons verzorgen! Wij regelen een volledig aangeklede BBQ, in onze eigen snackwagen bakken wij de heerlijkste frieten en snacks of kies voor een all inclusive arrangement. Van ontbijt tot en met diner wordt door ons verzorgd, inclusief alle dranken.

Film & disco
In onze multifunctionele ruimte kan je met je groep je zelf meegebrachte film, video of fotopresentatie bekijken. Er is zelfs ruimte voor een heuse kinderdisco!

Wat zijn de kosten?

De Abbert biedt jouw groep het concept dat je tijdens het verblijf exclusief de beschikking hebt over een aantal voorzieningen zoals je eigen kampeerveld met kampvuurplaats en sanitair. Je kan kiezen uit diverse kampeervelden, waarvan een tweetal ook een groepsaccommodatie hebben.

Naast gebruik van je eigen kampeermiddelen kunnen wij deze ook leveren in de vorm van een slaapwagen of tent. Voor activiteiten is onze multifunctionele ruimte per dagdeel te huur en voor sport en spel kan jouw groep vrij gebruik maken van ons outdoorterrein. Ondersteuning nodig voor leuke activiteiten? De Abbert biedt een aantal arrangementen en levert maatwerk naar wens.

Om jou als organisator zorgen uit handen te nemen kunnen wij je ondersteunen bij de catering. Dit kan zijn van friet en snacks, een heerlijke BBQ tot zelfs een all-inclusive pakket gedurende jullie verblijf.

Meer praktische informatie over jouw verblijf op De Abbert lees je in ons kampeerreglement en in tarieven.