Kampeerterrein de Abbert

Samen zijn. Samen doen. Samen beleven.
De Abbert brengt het samen!

Groepskamperen nabij Amsterdam

Groepskamperen nabij Amsterdam? Bij kampeerterrein de Abbert, op een klein uurtje rijden vanaf Amsterdam, kun je groepskamperen in een prachtige bosrijke omgeving met verschillende kampeervelden. De Abbert biedt veel mogelijkheden, zo heeft iedere groep een eigen kampeerveld met kampvuurplaats en sanitaire voorzieningen en eventueel een eigen groepsaccommodatie.

Alles kan geregeld worden bij kampeerterrein de Abbert

Samen denken wij graag na over de invulling jullie verblijf. Zo kunnen wij heel veel praktische zaken voor jullie regelen. Naast het gebruik van eigen kampeermiddelen kunnen wij deze ook voor jullie verzorgen in de vorm van een slaapwagen of tent. De kampeervelden bieden voldoende ruimte voor groepsactiviteiten en tevens kan het outdoor terrein op inschrijving gratis gebruikt worden. De camping ligt op loopafstand van het Drontermeer en biedt gelegenheid tot zwemmen en andere watersporten. In de omgeving is veel te ontdekken, zoals vestingstad Elburg, Hanzestad Kampen, maar ook Walibi of het Dolfinarium. Kortom alle ingrediënten voor jullie om van het groepskamperen een onvergetelijke ervaring te maken. Dus als jullie op zoek zijn naar de uitstekende plaats om te kunnen groepskamperen in een prachtige omgeving nabij Amsterdam? Dan moeten jullie zeker groepskampeerterrein de Abbert overwegen!

Dé plek om te ontspannen

Op kampeerterrein de Abbert wordt je in de gelegenheid gebracht om helemaal bij te komen van de dagelijkse sleur. Heerlijk ontspannen door de hele dag met je familie of vrienden bij te kletsen en buitenactiviteiten te doen om vervolgens de dag samen af te sluiten met een heerlijke barbecue en een gezellig kampvuur. Er zijn veel groepen die regelmatig uit Amsterdam komen groepskamperen bij de Abbert, zijn jullie ook nieuwsgierig geworden naar de ruimte die de Abbert jullie te bieden heeft? Download dan hier onze plattegrond! Ga jij toch liever naar het buitenland en heb je jouw vliegtickets al geboekt? Vergeet dan niet het Schiphol parkeren te regelen.

Meer informatie over groepskamperen nabij Amsterdam

Zijn jullie met een groep vanuit de provincie Noord-Holland op zoek naar een geschikte plek om te kunnen groepskamperen, en zijn jullie nieuwsgierig naar de mogelijkheden of de locatie? Kijk dan even op deze pagina naar o.a. de activiteiten, voorzieningen, plattegronden en de tarieven. Zijn jullie op zoek naar de perfecte plek om te kunnen groepskamperen in de omgeving van Amsterdam? Sla de Abbert dan zeker niet over! Wij kunnen niet wachten om van jullie groepskamperen een werkelijk succes te maken. Wij zijn telefonisch bereikbaar op: 06-21298805 of stuur een e-mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Groepskamperen nabij Amsterdam? De Abbert biedt dé perfecte locatie voor een geslaagde tijd!

Kampeerterrein De Abbert 4.2 / 5 - 71 beoordelingen