Kampeerterrein de Abbert

Samen zijn. Samen doen. Samen beleven.
De Abbert brengt het samen!

Groepskamperen Utrecht

Groepskamperen in de buurt van Utrecht? Bij kampeerterrein de Abbert hebben wij 5 prachtige velden in een bosrijke omgeving beschikbaar voor groepsrecreatie en groepskamperen. De verschillende kampeervelden zijn van verschillende groottes, en iedere groep die boekt krijgt een eigen veld, met eigen sanitaire voorzieningen en kampvuurplaats. Naast deze velden is er ook nog een outdoorterrein waar gratis gebruik van gemaakt kan worden. Een leuke activiteit om met de hele groep te ondernemen.

De perfecte locatie om te ontspannen

Kampeerterrein de Abbert ligt in het Abbertbos op slechts 250 meter afstand van het Drontermeer. Naast het groepskamperen nabij Utrecht, zijn er ook prachtige plaatsen te vinden. Leuke plaatsen om te bezoeken met de groep voor bijvoorbeeld een stadswandeling, zoals vestingstadje Elburg en Hanzestad Kampen liggen op korte afstand. En wat te denken van Walibi, op steenworp afstand ligt dit mooie attractiepark waar je met je groep met korting terecht kan voor een dag vol plezier. Groepskampeerterrein de Abbert ligt ongeveer op 70 kilometer afstand van Utrecht, mooi centraal in Nederland. Regelmatig komen er groepen uit Utrecht en omstreken groepskamperen bij de Abbert om zijn perfecte locatie en de vele voorzieningen.

De perfecte groepskampeer locatie nabij Utrecht

Kampeerterrein de Abbert is de perfecte kamplocatie voor een groep. Op het groepsterrein nabij Utrecht zijn buiten verschillende activiteiten te doen waaronder het bouwen van een vlot, klim balken, evenwicht stammen over het water, tijger tunnel en ga zo maar door. Genoeg te doen dus tijdens het groepskamperen nabij Utrecht! Mocht het slecht weer zijn is er ook de mogelijkheid om binnen in onze multifunctionele ruimte activiteiten te organiseren. Deze kan per dagdeel of per dag gehuurd worden. Dit groepsterrein nabij Utrecht is de ideale plek voor een kampeerweekend met kinderen! Zijn jullie op zoek naar dé perfecte locatie in de buurt van Utrecht om te groepskamperen op een groepsveld die van alle voorzieningen is voorzien? Sla kampeerterrein de Abbert in Dronten dan zeker niet over!

Van slaapgelegenheid tot catering bij kampeerterrein de Abbert

Zie je het niet zitten om je oude tent weer van zolder te halen om een paar dagen te gaan groepskamperen nabij Utrecht? Geen probleem, wij verhuren ook slaapgelegenheid in de vorm van “grashoppers”. Maar ook de catering, legertenten, activiteiten of biertafelsets kan De Abbert voor jullie verzorgen. Graag doen wij alles om ervoor te zorgen dat het groepskamperen nabij Utrecht een geslaagd avontuur wordt! De Abbert is de toplocatie voor groepskamperen, buitenrecreatie en kampeerweekenden in de buurt van Utrecht.

Meer informatie over groepskamperen nabij Utrecht?

Willen jullie graag weten wat de mogelijkheden zijn, bel of mail ons dan gerust, wij staan jullie graag te woord! Bel ons op: 06-21298805 of stuur een e-mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Groepskamperen nabij Utrecht? De Abbert heeft dé perfecte locatie!

Kampeerterrein De Abbert 4.2 / 5 - 71 beoordelingen