Kampeerterrein de Abbert

Samen zijn. Samen doen. Samen beleven.
De Abbert brengt het samen!

Oldtimer evenement

Ben je nog op zoek naar de ideale locatie voor een oldtimer evenement? Met kampeerterrein de Abbert beleef je samen met andere oldtimerliefhebbers een onvergetelijke tijd. Op ons kampeerterrein beschik je over een eigen kampeerveld met kampvuurplaats. Ook een eigen groepsgebouw en sanitair behoort tot de mogelijkheden. De ideale ingrediënten voor een geslaagd oldtimer of klassieker evenement! Hieronder lees je meer over de mogelijkheden van een oldtimer weekend bij kampeerterrein de Abbert.

Toeren met klassieke auto’s

Ons kampeerterrein is gelegen in een verrassend deel van Flevoland. Wanneer je er bijvoorbeeld een weekend op uit wil gaan, kun je in de bossen achter de dijk van het Drontermeer heerlijk wandelen. Natuurlijk kun je ook met de klassieke auto’s gaan toeren. Bij ons krijg je ook de kans om je oldtimer of klassieker vol trots te showen aan anderen. Oftewel, Kampeerterrein de Abbert is de ideale locatie voor een succesvol oldtimer evenement.

De ideale locatie voor oldtimer evenementen

Waarom is ons kampeerterrein de ideale locatie voor een oldtimer evenement en/of groepskamperen? Allereerst kun je bij ons gebruikmaken van een kampeerveld van ruim 1 hectare. Dit kampeerterrein is inclusief een binnenruimte van 300 m2. Ook over de sanitaire voorzieningen en elektra hoef je je geen zorgen te maken. Ook is het goed om te weten dat wij tijdens de klassieker evenementen zorgen voor de catering. Daarnaast regelen wij dat jullie beschikken over genoeg hout voor het kampvuur. Dit biedt de mogelijkheid om 's avonds te genieten van een heerlijk warm kampvuur.

Ontdek het all-in concept van De Abbert

Voor een oldtimer weekend kun je bij ons terecht voor een all-in concept met eten en drinken. Zo kun je op de zaterdag genieten van een heerlijk ontbijtbuffet en een avondmaaltijd. Bij De Abbert heb je de mogelijkheid om lekker te genieten in een rustige omgeving. Niet voor niets is kampeerterrein de Abbert een gewilde locatie bij groepen afkomstig uit heel Nederland!

Oldtimer evenement organiseren?

Zie jij het ook wel zitten om samen met anderen een mooie toertocht te maken? Vanuit ons kampeerterrein kun je toeren over het “oude en nieuwe land”. Ons programma voor een oldtimer weekend is van alle gemakken voorzien. Meer weten over het all-in kampeerweekend voor oldtimers en klassiekers? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie. Je kunt ons bereiken via 06-21298805 of een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij informeren je graag over de mogelijkheden voor een oldtimer weekend. Ga voor een geslaagd oldtimer evenement en maak gebruik van ons kampeerterrein.