Kampeerterrein de Abbert

Samen zijn. Samen doen. Samen beleven.
De Abbert brengt het samen!

Groepskamperen Harderwijk

Groepskamperen in de buurt van Harderwijk? Het liefst in een mooie bosrijke omgeving? Dan zijn jullie bij kampeerterrein de Abbert aan het juiste adres! Met vijf prachtige velden en een outdoor terrein voor activiteiten is het de ideale kampeerlocatie voor een weekend kamperen met een groep in de buurt van Harderwijk. Jaarlijks komen er meerdere groepen groepskamperen vanuit de omgeving van Harderwijk bij de Abbert. Benieuwd naar de indeling van ons prachtige kampeerterrein? Bekijk dan hier de plattegrond en kies alvast welk veld de voorkeur heeft voor jullie weekend groepskamperen! Je kan hierbij kiezen voor een kampterrein met of zonder groepsaccommodatie. In de accommodaties zijn een aantal basisvoorzieningen te vinden. Zoals biertafelsets en een eenvoudige keuken met inventaris.

Alle ingrediënten voor dé perfecte kamplocatie

Bij kampeerterrein de Abbert kunnen wij groepen van alle gemakken voorzien. Of je nu met een grote of kleine groep wil kamperen, bij De Abbert krijg je een eigen veld met veel privacy, eigen sanitaire voorzieningen en een kampvuurplaats tot je beschikking. Maar ook extra voorzieningen als slaapwagens, legertenten, groepsaccommodatie, hout voor het kampvuur of catering kunnen wij voor jullie regelen. Alles om ervoor te zorgen dat jullie schoolkamp, familieweekend, groepsuitje, vader-kind weekend of verenigingsweekend geslaagd is. Maar bij ons kan je bijvoorbeeld ook je bruiloft of jubileum vieren, er zijn vele mogelijkheden, waar we graag samen met jullie over na denken. Zijn jullie op zoek naar de ideale locatie om met een groep te kamperen in de buurt van Harderwijk? De Abbert is slechts een klein half uurtje rijden vanaf Harderwijk en een ideale locatie, gelegen in het bos en nabij het Drontermeer.

Organiseer een schoolkamp nabij Harderwijk

De kamplocatie nabij Harderwijk is ook zeker geschikt voor een schoolkamp! We hebben al meerdere scholen warm mogen ontvangen en hen een onvergetelijk verblijf weten te geven. We hebben bijvoorbeeld meerdere grote velden nabij Harderwijk waar je met schoolkamp perfect kan verblijven. Daarbij komt het aan activiteiten ook niet tekort. Mocht je nog vragen hebben voor het organiseren van een schoolkamp op onze kamplocatie nabij Harderwijk? Wij staan graag voor je klaar! 

Kom gauw groepskamperen nabij Harderwijk

Naast de vijf prachtige recreatievelden hebben wij ook een outdoor terrein waar gratis gebruik van gemaakt kan worden. Daarnaast bieden de kampeervelden ook een zee aan ruimte om activiteiten zoals voetbal, volleybal of zeskamp te ondernemen. Of organiseer een spannende speurtocht in het bos, speel stratego met een grote groep of ga lekker zwemmen of vlotten bouwen op het Drontermeer. Sluit de dag af met een heerlijk verzorgde bbq en gezellige gesprekken, gitaarmuziek en marshmallows bij het kampvuur.

Samen zijn, samen doen en samen beleven

Dus als jullie op zoek zijn naar een perfecte locatie voor groepskamperen reserveer dan een kampeerveld bij De Abbert, Wij helpen je graag er een onvergetelijke tijd van te maken waarin jullie samen kunnen zijn en samen leuke activiteiten kunnen doen en een fantastische tijd beleven. Benieuwd naar alle mogelijkheden en beschikbaarheid omtrent groepskamperen nabij Harderwijk? Je kunt ons telefonisch bereiken op: 06-21298805 of stuur een e-mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Kampeerterrein De Abbert 4.2 / 5 - 71 beoordelingen