Kampeerterrein de Abbert

Samen zijn. Samen doen. Samen beleven.
De Abbert brengt het samen!

Groepskamperen Zwolle

Zijn jullie op zoek naar de meest ideale plek voor een weekend, midweek of week groepskamperen in de buurt van Zwolle? Kijk dan eens naar de mogelijkheden die Kampeerterrein de Abbert jullie te bieden heeft. Met meerdere kampeervelden in de bosrijke natuur beschikken wij over dé ideale kamplocatie voor bijvoorbeeld groepskamperen, schoolkampen, een familieweekend, jubileum of een vader-kind weekend. Op ons terrein zijn alle faciliteiten aanwezig. Zo krijg je als groep een eigen kampeerveld toegewezen, eventueel met groepsaccommodatie, en heeft het kampeerveld eigen sanitaire voorzieningen en een kampvuurplaats.

Dé perfecte kamplocatie in de buurt van Zwolle!

De perfecte kamplocatie om te kunnen groepskamperen in de omgeving van Zwolle. Kampeerterrein de Abbert is te vinden in de bossen achter de dijk van het Drontermeer. Vanuit Zwolle ben je met ongeveer 20 minuten op deze prachtige kamplocatie voor groepskamperen. Naast een eigen kampeerveld waar je alle ruimte hebt om met je groep te rust te komen of activiteiten te ondernemen is er op het kampeerterrein is ook een outdoor terrein te vinden waar jullie gebruik van kunnen maken. Een leuke activiteit tijdens het groepskamperen of schoolkamp. Daarnaast zijn er nog allerlei activiteiten te ondernemen, met of zonder professionele begeleiding zoals Expeditie Robinson, bumperballen, ArcheryTag, zeskamp, boogschieten, natuureducatie of bamboebuilding. Maak jullie groepskampeer weekend nabij Zwolle geslaagd bij ons!

Kom gezellig groepskamperen bij kamplocatie de Abbert

Bij kampeerterrein de Abbert is iedereen welkom! Wij doen altijd ons uiterste best om voor iedereen een zo’n leuk en goed georganiseerd mogelijk kampweekend, schoolkamp, groepskamperen of vader-kind weekend te verzorgen! Dat jullie enthousiast zijn is waar wij het voor doen. Kortom voor groepskamperen in de regio Zwolle hoeven jullie niet meer verder te zoeken! Wij hebben al veel gasten mogen ontvangen uit Zwolle en nabijgelegen plaatsen. Veel mensen die op zoek waren naar een groepskampeerplek uit onderstaande plaatsen zijn bij ons terecht gekomen:

Van alle voorzieningen voorzien op jullie kamplocatie

Willen jullie graag groepskamperen in de buurt van Zwolle, wij helpen jullie graag bij de organisatie. Wij bieden slaapgelegenheid in de vorm van “grashoppers” of legertenten, activiteiten en catering. Bekijk hier het aanbod van de catering om jullie groepsuitje in de buurt van Zwolle compleet te maken. Benieuwd naar de mogelijkheden en beschikbaarheid, je kan telefonisch contact met ons opnemen door te bellen op: 06-21298805 of stuur een e-mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kampeerterrein De Abbert 4.2 / 5 - 71 beoordelingen